Сергій Каплін, який обіцяв Полтаву без Матковського, підтримав його у другом турі на пост мера

Політика
Надія Труш10 листопада 2015 о 12:002499 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сергій Каплін, який обіцяв Полтаву без Матковського, підтримав його у другом турі на пост мера
Партія простих людей, лідером яких є нардеп Сергій Каплін, прийняла рішення підтримати Андрія Матковського у другому турі виборів на посаду міського голови.

Інформацію про це озвучив керівник Полтавської міської організації та кандидат на посаду полтавського міського голови Олександр Шамота.

У заяві йшлося про те, що це було складне рішення.

– Можу сказати одне, ми не ховаємо вимоги до Матковського. Вони жорсткі, конкретні та осяжні і якщо він їх не виконає, то життя у міській раді йому солодким не буде, я один проти Мамая боровся, а зараз в мене є підтримка людей та підтримка нашої фракції, – гучно заявив Шамота.

Каплін зараз підтримує Матковського, який прокладав собі шлях до серця виборців, роздаючи аптечки.

Деякий час тому вічний борець за правду виступав проти Матковського, звинувачував його у тому, що він нібито випускає фальшиву газету "Іскру" (видання Капліна).

Сергій Каплін, який обіцяв Полтаву без Матковського, підтримав його у другом турі на пост мераСторінка газети "Іскра", яку випускає Партія простих людей

Також Каплін обіцяв жителям Полтави місто без Матковського та олігархів. Однак, схоже, Сергій Каплін передумав.

Сергій Каплін, який обіцяв Полтаву без Матковського, підтримав його у другом турі на пост мера

До теми: Місцеві вибори-2015: до повторного голосування у Полтаві здійнялася нова хвиля «чорного піару»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter