24 липня розпочнеться судовий процес щодо другої повної заборони Компартії

Політика
Юлія Обелець24 липня 2014 о 08:30991 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 24 липня розпочнеться судовий процес щодо другої повної заборони Компартії
О десятій ранку сьогодні розпочинається перше судове засідання у справі повної заборони діяльності на території України Комуністичної партії на чолі з Петром Симоненком.

Сьогодні розпочинається судовий процес щодо другої повної заборони КомпартіїСьогодні розпочинається судовий процес щодо другої повної заборони Компартії. Фото www.novostimira.com.ua

Засідання відбудеться в Окружному адміністративному суді міста Києва, повідомляє прес-служба Міністерства юстиції, йдеться на ТСН.

КПУ хочуть заборонити, бо правоохоронці зібрали чимало доказів про підтримку комуністами терористів на Донбасі, а також через сепаратистські висловлювання лідерів Компартії.

Мін'юст звернувся до суду з проханням про заборону діяльності КПУ 8 липня. За інформацією міністра юстиції Павла Петренка, доказова база протиправної діяльності Компартії складає 129 сторінок та містить відео- та аудіоматеріали.

Міністр повідомив, що зібрані факти свідчать про сприяння представників КПУ окупації Криму Російською Федерацією, про їхню причетність до постачання зброї і фінансування терористів у східних регіонах країни, а також до проведення сепаратистських референдумів у Луганській та Донецькій областях. Як підкреслив Петренко, у разі позитивного рішення суду, в Україні буде заборонена вся комуністична символіка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter