У Верховній Раді проголосували за виділення коштів на компенсацію пільгового проїзду

Політика
Ольга Матвієнко19 лютого 2016 о 15:511328 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Верховній Раді проголосували за виділення коштів на компенсацію пільгового проїзду
​Між областями розподілять 1,9 мільярда гривень.

У Верховній Раді проголосували за виділення коштів на компенсацію пільгового проїздуВерховна Рада проголосувала за виділення коштів за компенсацію за пільговий проїзд. Фото – ВРУ

Верховна Рада України передбачила 1 917 833 200 гривень на забезпечення компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян в 2016 році. Відповідний законопроект №4024 «Про внесення змін до додатка №3 і №7 до закону україни «Про Державний бюджет України на 2016 рік» щодо фінансового забезпечення компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян та інших передбачених законодавством пільг» підтримали 245 парламентаріїв, передає РБК-Україна.

Так, зазначена сума буде перерозподілена за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті на 2016 рік на субвенції місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот.

Нагадаємо, що на сесії Полтавської обласної ради 29 січня депутати затвердили виділення на адресну компенсацію проїзду учасникам АТО 1,5 мільйона гривень.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter