В Україні хочуть легалізувати проституцію

Політика
Ольга Правденко22 вересня 2015 о 11:052243 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В Україні хочуть легалізувати проституцію
За зареєстрованим законопроектом, держава зобов’язується сприяти розвитку мережі закладів секс-індустрії.

В Україні хочуть легалізувати проституціюПроституція в україні може стати легальним бізнесом. Фото з сайту 0352.ua

У Верховній Раді 18 вересня зареєстровано законопроект про регулювання проституції та діяльності секс-закладів. Документ внесено депутатом від "Волі народу" Андрієм Немировським, – пише "Українська правда".

У документі автор нагадує, що проституція легалізована у більшості
розвинених країн Євросоюзу, а її нелегальність в Україні грає на руку криміналітету і завдає збитків держбюджету.

Відповідно до законопроекту, повія – фізична особа-підприємець, що надає послуги інтимного характеру, виконує статевий акт з іншою особою на платній основі; проституція - вид підприємницької діяльності метою якого є надання послуг інтимного характеру (еротичний, порнографічний показ, демонстрація тіла іншій особі на платній основі), виконання статевого акту з іншою особою на платній основі; секс-заклад - юридична особа, де повії надають послуги інтимного характеру, виконують статеві акти з іншими особами на платній основі, – цитує текст законопроекту видання lb.ua.

До теми: на Полтавщині 3 жінки тримали дім розпусти.

У розділі "діяльність повій і секс-закладів" автор пропонує закріпити обов'язок повій проходити у встановленому законодавством порядку попередній та періодичний медичний огляд, а секс-заклади – ідентифікувати відвідувачів шляхом пред'явлення документів, що засвідчують особу із зазначенням дати народження (особам, які не досягли 18 років відвідування секс- закладів забороняється).

Законопроектом дозволяється розміщувати секс-закладу в будь-яких місцях, крім будівель державних органів та органів місцевого самоврядування, наукових установ, закладів охорони здоров'я, установи пошти та зв'язку, навчальних закладах, закладів культури, у приміщеннях спеціалізованих дитячих розважальних центрів, в приміщеннях культових будівель та споруд, а також у будівлях, що належать релігійним організаціям, у житлових будинках та в приміщеннях, що належать до житлового фонду , в об'єктах незавершеного будівництва, кіосках, навісах і пересувних малих архітектурних формах.

У розділі "соціальні гарантії повій" пропонується закріпити, що держава сприятиме розвитку секс-закладів, вживатиме заходів щодо підвищення іміджу праці повій, сприятиме діяльності професійних спілок та громадських організацій у сфері проституції, діяльності секс-закладів. Реалізацію державної політики у сфері проституції та діяльності секс-закладів пропонується покласти на Кабінет міністрів.

Як відомо, раніше за легалізацію проституції в Україні висловився начальник міліції Києва і голова фракції БПП, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter