Верховна Рада на 2,5 роки знизила акцизи на імпорт уживаних авто

Політика
Юлія Обелець31 травня 2016 о 17:431013 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Верховна Рада на 2,5 роки знизила акцизи на імпорт уживаних авто
Законопроект стосується імпорту всіх б/в автомобілів, за винятком авто походженням з країни-окупанта.

Верховна Рада на 2,5 роки знизила акцизиВерховна Рада на 2,5 роки знизила акцизи на імпорт уживаних авто. Фото – autonews-ua.infoВерховна Рада прийняла законопроект про внесення змін до Податкового кодексу для стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів, яким передбачається значне зниження акцизів на імпорт б/в автомобілів. Про це повідомляє ТСН.

За відповідне рішення у вівторок, 31 травня, проголосувало 237 народних депутатів при необхідному мінімумі в 226 голосів. Зокрема, до голосування за законопроект депутати проголосували за поправку, згідно з якою законопроект вступить в силу з 1 числа наступного місяця після його публікації.

В ході голосування даної поправки глава податкового комітету парламенту Ніна Южаніна зазначила, така норма суперечить положенням Податкового кодексу і законопроект повинен вступити в силу з 1 січня 2017 року. Депутатам довелося тричі голосувати для прийняття даної поправки.

Крім того, вказаною поправкою термін дії даного законопроекту встановлено на 2,5 року. Законопроект стосується імпорту всіх б/в автомобілів, за винятком авто походженням з країни-окупанта (агресора).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter