Кабмін дозволив платити кіберполіцейським до 30 тисяч на місяць

Суспільство
Юлія Обелець20 жовтня 2015 о 08:01876 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Кабмін дозволив платити кіберполіцейським до 30 тисяч на місяць
Максимальне грошове забезпечення співробітників департаменту кіберполіції в складі Національної поліції становитиме не більше 30 тисяч гривень на місяць.

Кабмін дозволив платити кіберполіцейським до 30 тисяч на місяцьКабмін дозволив платити кіберполіцейським до 30 тисяч на місяць. Фото thekievtimes.ua

Про це йдеться в постанові Кабміну від 13 жовтня, повідомляє Українська правда.

Поліцейські, які працюватимуть в департаменті кіберполіції, будуть протидіяти злочинам у сфері використання електронно-обчислювальних машин, систем і комп'ютерних мереж, а також злочинам, пов'язаним із платіжними системами, інтернет-ресурсами, що містять протиправний контент.

Розмір грошового забезпечення співробітників кіберполіції з урахуванням грошової винагороди, не може перевищувати 30 тис. гривень на місяць.

Грошова винагорода не враховується при вирахуванні місячного грошового забезпечення у всіх випадках його збереження відповідно до законодавства й при вирахуванні розміру грошового забезпечення для призначення пенсії й одноразової грошової допомоги при звільненні.

Міністерство внутрішніх справ повинно протягом тижня затвердити порядок і умови здійснення виплати грошової винагороди й перелік посад поліцейських у департаменті кіберполіції, які мають право на одержання грошової винагороди.

Іншими постановами Кабмін утворив Департамент кіберполіції як міжрегіональний територіальний орган Національної поліції та Департамент захисту економіки як міжрегіональний територіальний орган Національної поліції.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter