На Сорочинському ярмарку планують додаткові заходи безпеки

Суспільство
Андрій Іванов20 липня 2015 о 11:571513 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Сорочинському ярмарку планують додаткові заходи безпеки
Питання охорони життя і здоров’я учасників та гостей торжища має бути пріоритетним, наголошують полтавські чиновники.

На Сорочинському ярмарку планують додаткові заходи безпекиСорочинський ярмарок стартує 18 червня. Фото з архіву

20 липня на апаратній нараді в Полтавській облдержадміністрації обговорили питання організації проведення Сорочинського ярмарку. Найважливіша проблема, яка всіх цікавила, – додаткові заходи безпеки на ярмарку. Питання підняв Петро Ворона, голова Полтавської обласної ради.

– Організація безпеки – завдання безпосередньо органів місцевого самоврядування, – підтримав свого колегу Валерій Головко, голова Полтавської ОДА. – Це дуже слушне зауваження. Війна не закінчилася, агресія не закінчилася. Терористичні акти є, диверсанти працюють, я не хочу нагнітати, але рівень безпеки має бути дуже високим. Якщо в будь-який момент я відчую, що він не відповідає потребам, відповідно і рівень проведення ярмарку буде зменшений.

Вирішили додатково залучити відповідні структури та заслухати доповіді їхніх керівників щодо додаткових засобів безпеки. Не виключено, що на входах можуть навіть стояти «рамки»-металодетектори. Цю роботу розпочнуть вже сьогодні.

Також до ярмарку полагодять автодороги, що ведуть як до Великих Сорочинців, так і до об’єктів культурної та історичної спадщини, пов’язаних з життям Миколи Гоголя. А це – понад тисячу кілометрів доріг. Раніше, це коштувало від чотирьох до шести мільйонів гривень, а зараз, враховуючи зростання цін, – до 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що Сорочинський ярмарок цього року відбудеться 18-23 серпня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter