На тижні до Полтави приїде проектна група оглядати кадетський корпус

Суспільство
Ольга Матвієнко8 квітня 2015 о 11:5519931 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На тижні до Полтави приїде проектна група оглядати кадетський корпус
Проектна група займатиметься реконструкцією закинутої будівлі колишнього артучилища.

Так виглядає оновлений кадетський корпус за проектом урбан-платформи CityLab

Цього четверга, 9 квітня, до Полтави приїдуть представники проектної групи, яка займатиметься проектом реконструкції будівлі Полтавського кадетського корпусу. Такої домовленості досягли під час зустрічі голови Полтавської ОДА Валерія Головка із бізнесменом і потенційним інвестором Костянтином Жеваго. Про це повідомили на офіційному сайті Полтавської ОДА.

Як прокоментував керівник області, розмови про реконструкцію історичної будівлі виходять зі стадії переговорів у практичну площину.

– Костянтин Жеваго підтвердив своє бажання взятися за реконструкцію приміщення кадетського корпусу. Ця співпраця розпочнеться з візиту експертів, – додав Валерій Головко.

Представники проектної групи мають намір зустрітися з молодими полтавськими архітекторами, учасниками урбан-платформи Citylab, організаторами «Кадетаріуму», з якими обговорять бачення подальшого майбутнього будівлі. Голова ОДА запевнив, що обговорення буде максимально прозорим, із залученням широкого кола громадськості.

До теми: Існування кадетського корпусу у Полтаві залежить від інвестора

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter