Оформляти субсидії полтавцям допомагатимуть працівники Укрпошти

Суспільство
Юлія Обелець18 серпня 2015 о 16:041203 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Оформляти субсидії полтавцям допомагатимуть працівники Укрпошти
Оформляти субсидії допомагатимуть працівники Укрпошти, – повідомили в Мінсоцполітики.

Оформляти субсидії полтавцям допомагатимуть працівники УкрпоштиОформляти субсидії полтавцям допомагатимуть працівники Укрпошти. Фото apostrophe.com.ua

Міністерство соціальної політики разом з Укрпоштою організовує процес навчання працівників пошти, щоб вони в разі необхідності могли допомогти громадянам, особливо в сільській місцевості, правильно заповнити бланки заяв і декларацій. Про це повідомили на Урядовому порталі.

Окрім цього, на виконання доручення Прем’єр-міністра створюються мобільні офіси. Такі бригади виїжджатимуть на місця та допомагатимуть громадянам в оформленні субсидій там, де немає установ соціального захисту.

– Наше завдання полягає в тому, щоб до початку опалювального сезону ми змогли залучити до програми житлових субсидій щонайменше 4,5 млн. сімей, – зазначив Віталій Мущинін, Перший заступник Міністра соціальної політики .

За його словами, на сьогодні вже оформили житлові субсидії 2,3 млн. сімей. Ще майже 400 тисяч – в процесі оформлення. Це приблизно в 5 разів більше , аніж на серпень минулого року.

До речі, полтавська область лідирує за рівнем оформлення субсидій.

Нагадаємо, що спростили оформлення субсидій. Тепер у декларації не потрібно вказувати суму доходу, а лише її вид, який отримували на протязі року: пенсії, зарплати, соціальні допомоги, стипендії.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter