Полтавські патрульні копи пересядуть на велосипеди

Суспільство
Юлія Обелець22 квітня 2016 о 16:261498 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські патрульні копи пересядуть на велосипеди
Одна з громадських організацій Полтави анонсувала в подарунок патрульним поліцейським велосипеди.

Полтавські патрульні копи пересядуть на велосипедиПолтавські патрульні копи пересядуть на велосипеди. Фото – ua.korrespondent.net

Сьогодні, 22 квітня, ГО «Рідне місто» завітала в Управління патрульної поліції міста з подарунком – вручили копам принтер. Наступного тижня громадська організація пообіцяли подарувати патрульним велосипеди, аби вони слідкували за порядком в дендропарку. Двохколісний транспорт дозволить копам прочісувати територію парків без перешкод, оскільки автомобілем не всюди проїдеш, а пішки швидко не обійдеш, для прикладу, територію дендропарку, яка сягає 130 гектарів.

– Наша організація мала вже кілька зустрічей з керівництвом патрульної поліції Полтави, – розповіла Оксана Деркач, член громадської організації «Рідно місто». – Сьогодні ми подарували принтер для управління. Наступного разу, а це буде наступного тижня, подаруємо їм велосипеди. Хочемо реалізувати маленький проект спільно з патрульною поліцією щодо патрулювання дендропарку. Знаємо, що в них є бажання створити велопатрулі, проте у них немає коштів на придбання велосипедів. Наша ж організація, яка опікується дендропарком, потребує його патрулювання, оскільки в парку росте кількість відвідувачів. Тому вирішили допомогти придбати 4 велосипеди патрульній службі, аби вони натомість патрулювали дендропарк.

Полтавські патрульні копи пересядуть на велосипедиКомандир батальйона Євгеній Яковенко роздивляється подарунок

Оксана Антонівна закликала всіх підприємців міста долучатись до проекту й допомогти закупити патрульним екіпажам велосипеди, щоб могли патрулювати на велосипедах й інші паркові зони Полтави.

– Управлінню патрульної поліції Полтави це вперше подарували подарунки громадські організації, – Євгеній Яковенко, командир батальйону Управління патрульної поліції Полтави. – Загалом ми поки що дуже потребуємо цього. На скільки мені відомо, в Одесі та Тернополі уже працюють велопатрулі. Для наших піших екіпажів велотранспорт стане в нагоді. Нині паркові зони патрульні прочісують пішки, але і при цьому фіксують правопорушення: розпивання алкоголю, хуліганство, порушення правил благоустрою. Думаю, велосипеди допоможуть їм більш ефективно працювати.

До теми – Патрульні копи про місяць роботи: розбитий «пріус» та евакуйовані «автохами»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter