Полтавці розповіли, чи поїдуть на Сорочинський ярмарок

Суспільство
Ольга Матвієнко10 серпня 2016 о 13:181516 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці розповіли, чи поїдуть на Сорочинський ярмарок
​«Коло» провело опитування серед полтавців.

16 серпня відбудеться офіційне відкриття Сорочинського ярмарку, який цього року присвятили 25 річниці Незалежності України.

Ми вирішили запитати, чи поїдуть полтавці цього року на найбільше торжище країни. Відповіді отримали переважно негативні – на ярмарок із опитаних збирається мало хто. Проте серед причин не так негативне ставлення до ярмарку, як зайнятість. Лише дехто зізнався, що таке дійство йому не до вподоби – багато людей і ціни на товари зависокі.

Нагадаємо, що ви можете взяти участь в опитуванні на сайті «Коло».

Полтавці розповіли, чи поїдуть на Сорочинський ярмарокКатерина

Катерина:

– Можливо поїду, у цей час будемо сплавлятися на байдарках у тому районі. А взагалі мене більше байдарки приваблюють, бо на ярмарок зазвичай не їжджу.

Полтавці розповіли, чи поїдуть на Сорочинський ярмарокОлександр

Олександр, спеціаліст з ІТ:

– Не поїду, бо немає часу, працюю. Та і якби час був, то не поїхав би, немає там що робити. Товари дуже дорого там продають.

Полтавці розповіли, чи поїдуть на Сорочинський ярмарокОксана

Оксана, менеджер з продажу:

– Немає бажання туди їхати, що там робити? Я вже там була роки три тому, то не була у захваті. Не можу сказати чому: люди гуляють, багато товарів, концерти, але мені не сподобалося.

Полтавці розповіли, чи поїдуть на Сорочинський ярмарокЛюдмила Никифорівна

Людмила Никифорівна, пенсіонерка:

– Не поїду, бо грошей немає.

Полтавці розповіли, чи поїдуть на Сорочинський ярмарокОлена

Олена, у відпустці по догляду за дитиною:

– Не поїду, бо їду за кордон. А так поїхала б. Мені подобається розважальна програма, асортимент продукції. Ніколи не бувала на ярмарку, але хотіла б поїхати.

Полтавці розповіли, чи поїдуть на Сорочинський ярмарокІгор

Ігор, приватний підприємець:

– Я приватний підприємець, цього року торгую на шкільному ярмарку біля ЦУМу. Наступного року хочу поїхати. Був останній раз три роки тому, сподобалося. Як і всі, дещо придбав себе. По-своєму там цікава і розважальна програма – традиції українські, красиво. А взагалі зараз трохи лячно їхати, бо і теракт може бути, багато ж людей там, тож є небезпека.

Полтавці розповіли, чи поїдуть на Сорочинський ярмарокАндрій

Андрій, студент:

– На ярмарок не поїду, та і раніше ніколи не був, бо постійно зайнятий.

Полтавці розповіли, чи поїдуть на Сорочинський ярмарокЮлія

Юлія, студентка:

– На ярмарок не поїду, бо немає бажання, робота чекає. Якби не було роботи, то поїхала б. Вже бувала там, то все сподобалося – товари, вишиванки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter