Сорочинський ярмарок–2016: які зірки та делегації приїдуть

Суспільство
Ніна Король8 серпня 2016 о 15:025233 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сорочинський ярмарок–2016: які зірки та делегації приїдуть
Стали відомі імена артистів, які завітають на ярмарок цього року, а також, звідки приїдуть іноземні гості і представлять свою продукцію.

Фото з архіву

Офіційне відкриття ярмарку буде 16 серпня об 11.00, за участі гоголівських героїв, «самого» письменника, які пересуватимуться на справжніх, єдиних в Україні волах (дійство повторюється щодня).

Цьогорічне торжище присвячене 25-й річниці Незалежності України і відбудеться під гаслом «Розквітає ярмарок – квітне Україна!»

Уперше на ярмарку виступлять артисти Ольга Полякова (16.08) та Олег Вінник (20.08). Також будуть радувати глядачів «Дзідзьо» (DZIDZIO) (17.08) та «Діти «Фрістайла» (19.08), а ще рок-гурт «Санмай» (18.08).

Сорочинський ярмарок -2016: які зірки та делегації приїдутьДзідзьо цьогоріч завітає на ярмарок. Фото – vk.com

У церемонії урочистого відкриття Національного Сорочинського ярмарку традиційно візьме участь Національна заслужена капела бандуристів імені Г. І. Майбороди.

Планують, що на торжище також завітають делегації з таких країн: В’єтнам, Індія, Латвія, Білорусь, Грузія, Азербайджан, Шрі-Ланка, Пакистан.

Вітчизняна промисловість буде представлена багатьма підприємствами, а народних умільців та їхніх виробів на всяк смак цього року очікують значно більше, ніж минулого.

Фото з архіву

Від учасників із Донецької та Луганської областей не береться плата за оренду місць, як це було і торік. З Донецької області бере участь ПП «Слов’янська кондитерська фабрика «Валенсія», ФОП Зубрицький – «Краса і мода».

Товари на різні смаки та гаманці будуть на ярмарку, можна буде скуштувати страви багатьох країн світу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter