Полтавці розповіли, що хочуть бачити у відреставрованому кадетському корпусі (ВІДЕО)

Суспільство
Ольга Матвієнко16 квітня 2015 о 17:091396 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці розповіли, що хочуть бачити у відреставрованому кадетському корпусі (ВІДЕО)
Від спортивного комплексу до адміністративної будівлі – полтавці розповіли, що хочуть бачити після реставрації багатостраждального кадетського корпусу.

Полтавці розповіли, що хочуть бачити у відреставрованому кадетському корпусіКадетський корпус у Полтаві збираються реконструювати. Фото Андрія Іванова

Врешті у напівзруйнованої будівлі колишнього артучилища в Полтаві знайшовся потенційний інвестор. Ним зголосився бути відомий бізнесмен Костянтин Жеваго.

Минулого тижня до Полтави навіть приїжджала проектна група, яка буде займатися реконструкцією. Щодо призначення будівлі пообіцяли радитися із громадськістю. Поки офіційного опитування не було, ми вирішили поцікавитися у полтавців про їхнє бачення майбутнього кадетського корпусу.

Думки людей сходяться в одному – будівлю давно потрібно відновити. А ось бачення того, що має розташовуватися усередині різняться. Пропонують зробити там і спортивний комплекс, і розташувати гуртки для дітей, і розмістити в одному приміщенні суди та комунальні служби.

Відео Андрія Іванова

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter