«Сільські традиції» заявляють про спробу рейдерського захвату, а жителі Біликів знову блокують підприємство

Суспільство
Надія Труш6 вересня 2016 о 08:01995 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Сільські традиції» заявляють про спробу рейдерського захвату, а жителі Біликів знову блокують підприємство
Жителі Біликів Кобеляцького району знову облаштували блокпост перед в’їздом до підприємства «Сільські традиції».

«Сільські традиції» заявляють про спробу рейдерського захвату, а жителі Біликів знову блокують підприємство«Сільські традиції» заявляють про спробу рейдерського захвату, а жителі Біликів знову блокують підприємство

Їх обурює те, що представники товариства так і не підписали угоду про співпрацю з громадою і владою, порушують графік вивезення свиней. А тим часом на свинокомплексі заявили про рейдерський захват, йдеться у сюжеті «Лтави».

Тиждень тому всі сторони конфлікту зібралися на нараді в Полтавській ОДА. Домовилися, що громадськість не блокуватиме в’їзд до «Сільських традицій», а з товариства щодня вивозитимуть свиней до місцевих м’ясокомбінатів. Усі умови прописали в угоді.

Сергій Петров, заступник Білицького селищного голови говорить про ситуацію так:

– Угода підписана головою селищної ради, активістами, депутатами, членами виконкому. Вони сказали, що ми не можемо угоду підписати зараз.

Керівництво свинокомплексу погодилося підписати документ після його схвалення всіма акціонерами. Та замість цього на офіційному сайті товариства з’явився відкритий лист, де блокування роботи назвали спробою рейдерського захвату:

– Ми переконані в тому, що зазначені організовані протиправні дії «протестувальників» є нічим іншим, як новою формою рейдерського захоплення підприємства… Про перебіг подій по блокаді підприємства керівники груп в телефонному режимі доповідають представникам влади, в тому числі обласного рівня, які коригують їхні дії. У той самий час наше підприємство руйнується, знецінюється, чого й чекають можновладці, аби придбати його за копійки, – йдеться у листі.

Цей крок місцеві жителі розцінили, як небажання домовлятися. Тому знову вирішили блокувати в’їзд на підприємство і не пускати туди машини з кормом для свиней.

До теми: У результаті кількаденного мітингу в Біликах Кобеляцького району мешканці селища домоглися закриття свинокомплексу «Сільські традиції»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter