У Глобиному люди купуватимуть проїздні, щоб не сплачувати вартісний проїзд

Суспільство
Надія Труш23 липня 2015 о 14:051148 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Глобиному люди купуватимуть проїздні, щоб не сплачувати вартісний проїзд
Щоб зекономити на проїзді у громадському транспорті Глобиного, там придумали проїздні квитки.

У Глобиному знайшли спосіб, якУ Глобиному люди купуватимуть проїздні, щоб не сплачувати вартісний проїзд. Фото taxi-gold.com

Підняття тарифів на проїзд до 5 гривень викликало негатив серед глобинців. Люди писали численні звернення до місцевої влади. Про це йдеться на сайті Глобинської міськради.

У міській раді виправдовуються: до останнього, настільки це було можливим влада тянула з виконанням вимог перевізника .

– Ніхто з перевізників не погодиться в Глобине при його пасажиронавантеженні та протяжності маршрутів дешевше, ніж за стартові 5 гривень, на перевезення пасажирів по місту, – пояснюють у Глобинській міськраді.

Під час розгляду цього питання на виконкомі Глобинської міської ради та депутатами на сесії ради було внесено прохання до перевізника врахувати, те що чимало глобинців змушені користуватися громадським транспортом для того, щоб добратися на роботу та в зворотному напрямку додому та зробити для них проїзд вартістю 4 гривень за одну поїздку. Перевізники пристали на цю пропозицію, тому із серпня всі працюючі мають право скористатися такою можливістю та придбати квиток на право проїзду на протязі місяця двічі на день.

Такий квиток можна буде придбати у водія маршрутки. Його вартість – 176 гривень, економія складає 44 гривень.

До теми: Після Полтави Каплін збирається рятувати від високих тарифів на проїзд Глобине

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter