Після Полтави Каплін збирається рятувати від високих тарифів на проїзд Глобине

Влада
Надія Труш12 липня 2015 о 08:251653 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Після Полтави Каплін збирається рятувати від високих тарифів на проїзд Глобине
Нардеп Сергій Каплін збирається розібратися із тарифами на проїзд у громадському транспорті в Глобиному.

Каплін збирається рятувати Глобине від високих тарифів на проїзд. фото Надії Кучер

Як саме і коли буде вирішувати питання із несправедливою, на його думку, ціною за проїзд у громадському транспорті Глобиного, скандальний нардеп не говорить.

Нагадаємо, у Глобиному проїзд підняли до 5 гривень. У Полтаві ж вартість складає 4 гривні за одну поїздку у маршрутному таксі і 2 гривні у тролейбусі. Тариф за проїзд у обласному центрі Каплін вважає необґрунтованим, через це він разом із депутатом міськради Олександром Шамотою та групою активістів зірвав сесію 10 липня.

Схоже, революціонер Каплін зовсім не проти влаштувати "розбір польотів" не лише у Полтаві, а у Глобиному. Поїздку туди з метою розібратися із тарифами не виключає, про що розповів журналісту "Кола".

– Так, мені відомо про ситуацію у Глобиному, будемо розбиратися. Яким чином, поки що говорити рано. Треба буде, поїдемо туди, – сказав Каплін.

Нагадаємо, мітинг та бійки, які відбулися на території Полтавської міськради, не змусили депутатів розглянути питання про відміну рішеня сесії про підвищення тарифів на проїзд. Проте депутати схвалили звернення до Кабміну про зниження тарифів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter