У Полтаві мітингували ветерани МВС

Суспільство
Надія Труш1 червня 2016 о 13:353236 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві мітингували ветерани МВС
Колишні працівники МВС вимагали повернути їм пільги та вимагали перерахунку пенсій, відповідно до реформи міліції у поліцію.

Мітинг полтавських ветеранів МВС виявився багатолюдним, аніж мітинг проти газовидобутку. Два мітинги відбувалися під стінами Полтавської облради одночасно. На останньому було мало людей, попри заявлену масовість, акція протесту колишніх міліціонерів зібрала близько сотні людей.

У Полтаві мітингували ветерани МВСУ Полтаві біля облради мітингували ветерани МВС

У Полтаві мітингували ветерани МВС

Прийшли полтавці, які невдоволені пенсійним забезпеченням. Учасники протесту прийшли скаржитись владі на малі пенсії та вимагали, аби провели перерахунок і виплати здійснювали так само, як поліцейським.

У Полтаві мітингували ветерани МВС

– Ми просимо, аби на законодавчому рівні визнали поліцію України правонаступником міліції. Це дасть нам право та законні підстави на утримання приміщень, земель, якими користувалася міліція. Ті закони, які були прийняті під час роботи колишніх працівників міліції, будуть тоді дійсними. Ми вимагаємо повернення наших законних пільг, наші соціальні права. Також ми просимо, щоб була виконана вимога стаття 65 закону України «Про пенсійне забезпечення» і нас прирівняли до поліцейських, і пенсії та їх перерахунок повинні нараховувати згідно із грошовим утриманням поліцейського, – такі три вимоги озвучили організатори мітингу.

За словами учасників акції, депутати міськради дослухались до вимог мітингувальників і розглянуть їх на сесії обласної ради.

Фото – Юлії Обелець

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter