У Полтаві пропонують перейменувати дві вулиці на честь загиблих бійців АТО (оновлено)

Суспільство
Ольга Матвієнко14 квітня 2015 о 15:012801 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві пропонують перейменувати дві вулиці на честь загиблих бійців АТО (оновлено)
Перейменувати пропонують вулиці Красіна та Пролетарську.

У Полтаві пропонують назвати вулицю в честь загиблого в АТО Антона ГрицаяАнтон Грицай добровольцем пішов воювати на Схід. Фото – www.0629.com.ua

До міського голови Олександра Мамая звернулися із пропозицією перейменувати дві вулиці із радянськими назвами – Красіна на честь загиблого в зоні АТО бійця батальйону «Азов» Антона Грицая, а Пролетарську назвати іменем бійця батальйону "Донбас" Антона Цедіка. Такі звернення надіслала міська організація ВО «Свобода».

– На підставі численних звернень громадян міста Полтави, у зв’язку із прийнятим Верховною Радою закону «Про засудження комуністичного та нацистського тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки» та з метою увіковічення пам’яті загиблих вояків під час проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, перейменувати вулицю імені Красіна Леоніда Борисовича на честь полтавця, патріота, бійця полку особливого призначення «Азов» Грицая Антона Юрійовича, – йдеться у зверненні. – Перейменувати вулицю Пролетарську на честь полтавця, патріота, бійця батальйону оперативного призначення "Донбас" Цедіка Антона Ігоревича.

У Полтаві пропонують перейменувати дві вулиці на честь загиблих бійців АТО (оновлено)Антон Цедік нагороджений орденом "За мужність". Фото із соцмереж

Антон Грицай загинув 15 лютого у бою в районі села Широкине Новоазовського району Донецької області. Антон Цедік загинув 29 серпня під час виходу з оточення під Іловайськом. Нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня посмертно.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter