У Полтаві протестували проти мораторію на вирубування деревини (фото)

Суспільство
Надія Труш11 серпня 2016 о 11:00991 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві протестували проти мораторію на вирубування деревини (фото)
Під Полтавською обласною державною адміністрацією 11 серпня відбувся пікет проти запровадження мораторію на вирубку деревини.

Близько півсотні людей прийшли висловитися проти винесення на розгляд чергової сесії Полтавської обласної ради проекту рішення «Про введення мораторію на суцільні рубки лісів у межах Полтавської області».

Люди прийшли із плакатами, написи на яких свідчать про незгоду із введенням мораторію.

Нагадаємо, цим рішенням можуть заборонити на території області проведення суцільнихрубок усіх видів лісів, у тому числі суцільних санітарних, лісовідновних, рубок реконструкції тощо, знизити ліміти суцільної вирубки лісів на території Полтавської області до нуля та припинити видачу дозволів на спеціальне лісокористування та будь-яких інших дозвільних документів, що надають право на здійснення суцільної вирубки лісів та заготівлю деревини.

Поки депутати збираються розглядати дане питання на сесії, яка також проходить цього дня, полтавці чекають під стінами адмінбудівлі.

До теми: Лісівники просять полтавців утриматися від відвідування лісу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter