У Полтаві створять стіну пам’яті Кузьми Скрябіна

Суспільство
Ольга Матвієнко23 лютого 2016 о 11:011104 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві створять стіну пам’яті Кузьми Скрябіна
​Меморіал відкриють до дня народження артиста.

У Полтаві створять стіну пам’яті Кузьми СкрябінаУ Полтаві створять Стіну пам’яті Кузьми. Фото – atn.ua

У Полтаві громадські активісти, залучившись підтримкою шанувальників творчості фронтмена гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, планують створити Стіну пам’яті Кузьми.

Громадська організація «Суспільний проект Еколтава» разом із Обласним молодіжним центром (ОМЦ) розпочинають підготовку до створення масштабного графіті з зображенням артиста та його найбільш відомими цитатами. Це стане своєрідним місцем вшанування пам’яті Андрія.

Читайте також: Пам’яті Скрябіна: у Полтаві вшанували Андрія Кузьменка

Організатори зазначають, що до акції може долучитися кожен. Запрошують творчі об’єднання, ініціативні групи та просто активістів і шанувальників до співпраці. Для реалізації проекту потрібні художники, координатори, волонтери, адміністратори для ведення спільнот в соціальних мережах. Також є потреба у фарбі та інших витратних матеріалах.

Від учасників проекту чекають ідей щодо самого зображення та улюблених цитат. Акцію можна підтримати добровільними внесками на фарбу.

Стіну пам’яті Кузьми Скрябіна відкриють 17 серпня – у день народження співака.

Свої ідеї можна запропонувати на сторінках в соціальних мережах: https://vk.com/kyzma_a та https://vk.com/eko_ltava або надіслати сюди: ekoltava@gmail.com чи poltomcp@ukr.net.

Контактна особа: Менеджер по зв’язках із громадськістю ГО «Еколтава» Маргарита Мостова, деталі за телефоном (099) 92-99-794.

Нагадаємо, що Андрій Кузьменко загинув в автокатастрофі 2 лютого 2015 року.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter