У Полтаві відбувся масштабний велопробіг (фото)

Суспільство
Надія Труш26 березня 2016 о 13:503301 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відбувся масштабний велопробіг (фото)
Деякий час в центрі міста здавалося, що тут забули про автомобілі – вулицю заполонили велосипеди.

У Полтаві відбувся масштабний велопробіг (фото)У Полтаві відбувся масштабний велопробіг. Фото Надії Труш

Сьогодні, 26 березня, у Полтаві відбувся масштабний велопробіг. Біля Монумента Слави зібралися кілька сотень учасників. Дорослі, молодь, дітлахи – кожен радо долучався до ініціативи організаторів, «ВелоПолтави» та одного із торгово-розважальних центрів міста.

Дорослі і діти проїхалися колоною не лише заради можливості здорово провести час, а й щоб отримати призи – три велосипеди та інші приємні сюрпризи. Можна сміливо сказати, що це був чи не найбільший велопробіг, який влаштовували у Полтаві протягом останнього року. Учасники підготувалися: можна було побачити кілька державних прапорів, дехто з дівчат був у віночку, а дехто вдягнувся у кумедні костюми.

Щоб взяти участь, потрібно було заздалегідь зареєструватися. Але зробити це можна і в день до початку заходу. Головна умова – мати вело-транспорт та хороший настрій. Трьох щасливих власників новеньких велосипедів визначатимуть шляхом жеребкування серед номерів учасників.

Приблизно на півгодини рух автомобілів та громадського транспорту по кільцю біля Монументу Слави був дещо «паралізований». Поліція слідкувала за порядком, аби учасники велопробігу могли безпечно рухатися. Фінішували полтавські велосипедисти біля ТРЦ «Екватор».

До теми: В Україні створили турмаршрут Вишиваний Шлях, який проходитиме і через Полтавщину

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter