У Полтаві вшанували пам’ять воїнів-визволителів

Суспільство
Надія Труш28 жовтня 2015 о 13:16947 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві вшанували пам’ять воїнів-визволителів
Біля Меморіалу Солдатської Слави полтавці покласти квіти до Вічного вогню.

У Полтаві вшанували пам’ять воїнів-визволителівУ Полтаві вшанували пам’ять воїнів-визволителів. Фото rada-poltava.gov.ua

З нагоди відзначення 71-ї річниці вигнання з України нацистських окупантів, біля Меморіалу Солдатської Слави зібралися небайдужі полтавці, аби вшанувати подвиг співвітчизників, які ціною свого життя здобули незалежність. Про це йдеться на сайті Полтавської міської ради.

– Засвідчити свою повагу та вдячність воїнам-визволителям, покласти квіти до Вічного вогню завітали представники міської та обласної влади. Жорстоким випробуванням для усього українського народу стала Друга світова війна. Вона принесла біль і страждання. Пам'ять про ті дні, про мужність воїнів, які самовіддано служили країні і народу, назавжди залишиться в серцях нащадків. Честь, слава, доземний уклін ветеранам, патріотизм яких, завжди буде прикладом для прийдешніх поколінь, – так йдеться про покладання квітів у повідомленні прес-служби міськради.

У Полтаві вшанували пам’ять воїнів-визволителів

Серед присутніх були помічені представники обласної та міської влади, заступники міського голови, голова облради Петро Ворона, гендиректор "Лтави" Євген Лопушинський.

До теми: З нагоди приїзду Яценюка і Авакова у Полтаві двічі вшанували пам’ять полеглих визволителів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter