У Полтаві запрацювала «Ялинка Янголів»

Суспільство
Надія Труш7 грудня 2015 о 16:071263 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві запрацювала «Ялинка Янголів»
Близько 350 діток напишуть свої побажання на паперових янголах.

У Полтаві запрацювала «Ялинка Янголів»У Полтаві запрацювала «Ялинка Янголів». Фото – rada-poltava.gov.ua

Стартував благодійний проект «Ялинка Янголів», організований управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради та Полтавською обласною благодійною організацією «Реабілітаційний центр «Вихід Є». Про це йдеться на сайті Полтавської міської ради.

На першому поверсі ТРЦ «Київ» уже встановили ялинку, прикрашену паперовими янголами. Близько 350 діток, серед яких діти, позбавлені батьківського піклування, діти-сироти, ВІЛ-інфіковані діти, діти-інваліди та діти, батьки яких загинули при виконанні службових обов’язків зможуть написати свої бажання на паперових янголах. Кожен мешканець Полтави може обрати собі будь-якого янгола з побажанням та подарувати новорічну казку малечі.

«Ялинка Янголів» – традиція, започаткована ще 2004 року. За дванадцять років поспіль акція вже має своїх постійних учасників. За десять хвилин від початку благодійної акції дев’ятеро небайдужих полтавців зірвали янголів та долучилися до корисної справи.

«Ялинка Янголів» діятиме щовихідних грудня (12, 13, 19, 20, 26, 27) з 10:00 до 18:00. Телефон для довідок 2-57-29.

До теми: Минулого 2014 року маленькі полтавці отримали подарунки від "Ялинки Янголів": одна дівчинка замовляла ікону

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter