З бюджету Полтави планують виділити мільйон на дах будинку, в який влучила блискавка

Суспільство
Юлія Обелець22 липня 2016 о 09:221873 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 З бюджету Полтави планують виділити мільйон на дах будинку, в який влучила блискавка
На ремонт даху будинку, в який влучила блискавка, міська влада планує виділити мільйон гривень, а також – матеріальну допомогу сім’ї, в якої згоріла квартира.

З бюджету Полтави планують виділити мільйон на дах будинку, в який влучили блискавкаЗ бюджету Полтави планують виділити мільйон на дах будинку, в який влучили блискавка. Фото Ольги Правденко

21 липня на засіданні міськвиконкому вирішували питання допомоги жителям будинку, що по провулку Першотравневому, 13-а. Нагадаємо, 18 липня, під час негоди блискавка вдарила у дах будівлі й спричинила пожежу.

Влада Полтави пропонує виділити 1 мільйон гривень на ремонт даху 5-поверхівки. Тому депутати міськради повинні першочергово розглянути на сесії проект рішення Про внесення змін до комплексної цільової програми «Розвиток та удосконалення міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2015-2016 роки» в новій редакції (зі змінами). Про це йдеться на сайті Полтавської міської ради.

Доки ж виділять ці кошти й відремонтують покрівлю, міська влада прийшла до рішення «Про виділення матеріалів з міського матеріального резерву». Планують виділити поліетиленову плівку для тимчасового накриття даху на випадок дощів. Розпочати роботи пообіцяли вже 22 липня: спочату розчистити дах від бруду і вже в понеділок стелити покрівлю будинку плівкою.

Також, депутати запропонували внести зміни до Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота» на 2016 рік. Під час пожежі постраждала квартира, де проживає родина з трьома дітьми. Тож, відповідно до запропонованих змін, передбачено виділення матеріальної допомоги у зв'язку з пожежею у розмірі 185 тисяч гривень на ремонт квартири.

Дані рішення підтримали одноголосно і уже 22 липня їх мають розглянути на сесії міської ради.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter