За участь у благодійному квесті полтавцям обіцяють уїк-енд в Західній Україні

Суспільство
Надія Труш26 серпня 2016 о 14:42902 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 За участь у благодійному квесті полтавцям обіцяють уїк-енд в Західній Україні
У Полтаві відбудеться благодійний пішо-квест «25 кроків незалежності»!

З нагоди 25-ї річниці незалежності та Дня Державного Прапора України, жителів та гостей міста запрошують взяти участь у благодійному пішо-квесті «25 кроків незалежності» від першої в Полтаві квест-кімнати «Заборонена локація».

За участь у благодійному квесті полтавцям обіцяють уїк-енд в Західній УкраїніЗа участь у благодійному квесті полтавцям обіцяють уїк-енд в Західній Україні. Фото rada-poltava.gov.ua

Проводить захід управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету
Полтавської міської ради, спільно зі Всеукраїнським благодійним фондом допомоги та розвитку «HELPGROUP», Фундацією Регіональних Ініціатив, творче об'єднання «ËЖ» та Студентською радою Полтави, йдеться на офіційному сайті Полтавської міськради.

– Сформуй команду! Зареєструйся для участі! Прийди 27 серпня о 12.00 на Театральну площу! Будь найерудованішим, найкмітливішим та найшвидшим! Обов'язково попередньо зареєструйся та дізнайся умови. Розгадай всі загадки, пройди першим зі своєю командою 25 кроків проекту і виграй головний подарунок: уїк-енд в мальовничій Західній Україні. Навіть якщо ти не шанувальник квестів, на Театральній площі на тебе чекатиме чимало цікавого: тематичні вікторини, конкурси, ігри, призи та багато іншого! – закликають організатори.

Всі виручені благодійні кошти будуть спрямовані на лікування хворих студентів міста Полтава. Телефон для довідок: 2-57-29.

До теми: Школярка з Полтавщини перемогла в міжнародному конкурсі дитячої творчості

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter