Полтава – за Ворсклу! Луганськ – за Зорю! Всі разом – за єдину Україну!

Ритм життя
Юлія Обелець17 березня 2014 о 08:252426 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтава – за Ворсклу! Луганськ – за Зорю! Всі разом – за єдину Україну!
16 березня в Полтаві прошла акція, присвячена грі полтавської «Ворскли» з луганською «Зорею».

Основне гасло акції – «Полтава – за Ворсклу! Луганськ – за Зорю! Всі разом – за єдину Україну!».

Півсотні евромайданівців возз'єдналися з десятком машин полтавських автофанів і під основне гасло акції попрямували на стадіон (де до акції під час матчу приєдналися ще сотні вболівальників).

Полтава – за Ворсклу! Луганськ – за Зорю! Всі разом – за єдину Україну!

Існувала велика вірогідність можливих провокацій, враховуючи історію протистояння Ворскли і Зорі, а також політичну обстановку в країні, коли Луганськ (і інші регіони Сходу і Південного Сходу України) «хтось» намагаються протиставити останній Україні. Але завдяки взаємодії полтавської самооборони, міліції, організатора акції (Вікторія Родічева), полтавських фанатів і луганських уболівальників акція (як і сам футбол) пройшли спокійно і без провокацій з якого б то не було боку. У результаті й команди видали відмінну гру, й уболівальники Полтави і Луганська, будучи під надійною охороною міліції і самооборони, змогли насолодитися футболом.

Полтава – за Ворсклу! Луганськ – за Зорю! Всі разом – за єдину Україну!

Вікторія Родічева

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter