У Полтаві пограбували школярку

Ситуація
Юлія Обелець30 вересня 2014 о 10:191208 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві пограбували школярку
27 річний полтавець звалив 16-річну дівчину на землю і забрав у неї сумку

У Полтаві пограбували школяркуУ Полтаві пограбували школярку. Фото takeinfo.net

Днями на полтавську школярку під мостом, що з’єднує мікрорайони Браїлки та Половки, напав грабіжник.

Сталось це о 17 годині, – розповів Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області. – Поваливши ученицю на землю, він забрав сумку, в якій знаходились особисті речі потерпілої та втік.

Аби розшукати зловмисника, оперативники з міського управління міліції залучили кінолога з пошуковою собакою. Тренований пес показав напрямок руху грабіжника після нападу, завдяки цьому вдалось розшукати свідків, які змогли чітко описати його зовнішність.

За описом зовнішності міліціонери впізнали 27-річного полтавця, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності й нещодавно звільнився із в’язниці. Коли навідались до нього за місцем проживання, то виявилось, що не помилились. Чоловік у скоєному зізнався та розповів правоохоронцям усі подробиці нападу.

Як зауважив Володимир Пасічко, зловмисник встиг вчинити уже і крадіжки, але в інших районах міста.

Зараз затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Розпочали кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За відкрите викрадення чужого майна чоловіку загрожує повернення за грати на строк від 4 до 6 років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter