Каплін: У Полтаві захопили кабінет секретаря міської ради

Скандали
Юлія Обелець25 червня 2014 о 15:402579 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Каплін: У Полтаві захопили кабінет секретаря міської ради
Кілька десятків полтавців на чолі з народним депутатом Сергієм Капліним зайняли кабінет секретаря міської ради Оксани Деркач.

Каплін: У Полтаві захопили кабінет секретаря міської радиСергій Каплін та Оксана Деркач

– Вдатися до таких заходів довелося через те, що місцева влада почала цілеспрямоване знищення КП «Міська шляхово-експлуатаційна дільниця». Зокрема відбулося масове незаконне звільнення та переведення контрактів підприємства на інші приватні фірми. Серед громадян, які зараз знаходяться в кабінеті секретаря міської ради, здебільшого звільнені працівники КП «МШЕД». Їх всупереч закону звільнили з роботи, навіть не пояснивши причини. Також зараз намагаються знищити це державне підприємство, щоб перевести всі контракти на інші приватні компанії, які близькі до міського голови, - зазначив Сергій Каплін.

Нардеп також повідомив, що працівники КП «МШЕД» висунули ультиматум міській владі. Вони не покинуть кабінет, якщо туди не приїдуть прокурор, керівник міліції, губернатор і міський голова, щоб розібратися в ситуації та захистити працівників.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter