Мамай звернувся в прокуратуру щодо обіцянки Капліна втопити його

Скандали
Юлія Обелець26 січня 2015 о 14:241867 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мамай звернувся в прокуратуру  щодо обіцянки Капліна втопити його
Олександр Мамай заявив, що звернувся в прокуратуру стосовно обіцянки нардепа Сергія Капліна утопити його в ополонці, якщо той не прийде на суд.

Мамай звернувся в прокуратуру щодо обіцянки Капліна втопити його

При цьому міський голова Полтави зауважив, що сумнівається, що Сергій Каплін взагалі коли-небудь пірнав в ополонку.

Також 26 січня очільник Полтави заявив про звернення в правоохоронні органи щодо судді Гольник. З його слів, вона вимагала в нього хабара у сумі 5 тисяч доларів США

– Щодо Сергія Капліна, то, зважаючи на те, що відбувалось кілька місяців тому у приміщенні міськради (про Капліна і сокиру), і щодо його погроз мене втопити, я звернувся в прокуратуру, міліцію та СБУ, аби вони дали належну оцінку його діям. Зможе він мене втопити чи ні, це ми вже потім подивимось. Я впевнений, що він (про Сергія Капліна, – автор) ніколи в ополонці й не купався. Той, хто хоче щось зробити, бере і робить, а не тільки викидає заяви. Та все ж погроза є, і відповідні органи мають все це розслідувати. У нас все таки демократично-правова держава. Чи це нардеп, чи двірник, всі повинні відповідати перед законом.

Мамай звернувся в прокуратуру щодо обіцянки Капліна втопити його

Нагадаємо, що раніше міський голова радив нардепу лікуватися

Згадуючи про народного депутата, міський голова в черговий раз згадав і про суддю Гольник. А також розповів, що в нього сесія, тому взяв відпустку.

– Мені прикро, що нардеп Каплін раніше дізнається про судові засідання, ніж міський голова, проти якого порушена справа. Вважаю, що є певна упередженість у судді Гольник, адже вона спершу попереджає народних депутатів, а не мене особисто. Мені ж вона особисто телефонувала щодо судового засідання за одну годину до його початку. Також хочу зазначити, що в адмінкодексі прописано чорним по білому: правопорушник може не з’явитись до суду з 3-х причин: відрядження, відпустка, лікарняний. На сьогодні я навчаюсь в Полтавській державній аграрній академії. Мені прийшло запрошення на сесію. Відповідно я взяв відпустку на 40 днів. При цьому, особисто написав заяву в деканаті, мені дозволене вільне відвідування занять, оскільки я маю виконувати свої обов’язки міського голови. Я маю перелік заходів, які проходять в цьому навчальному закладі. Ходжу я туди сам особисто і самостійно здаватиму всі іспити.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter