Міський голова Полтави ховається від батьків дітей третьої школи? (відео)

Скандали
Андрій Іванов6 вересня 2016 о 13:282454 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міський голова Полтави ховається від батьків дітей третьої школи? (відео)
Представники батьківського комітету полтавської школи №3 намагалися потрапити до мера міста, але Олександр Мамай поїхав у відрядження.

Міський голова Полтави ховається від батьків дітей третьої школи?Антон Фалтинський намагається вмовити охоронця пропустити його в кабінет мера. Фото Андрія Іванова

Суд на п'ять хвилин

Учора, 5 вересня, в Жовтневому районному судді Полтави мало відбутися розгляд справи, адже колишній директор Євгеній Романов позивається до Управління освіти Полтавського міськвиконкому. Нагадаємо, що його звільнили з посади, але Романов, а також частина батьків дітей та вчителів вважають, що незаконно. Але, за словами батьків, що були присутні на процесі, адвокат, представник відповідача, зараз у відпустці. Тому засідання суду перенесли і сам суд тривав не більше п'яти хвилин.

Раптове відрядження Олександра Мамая

Батьки вже вкотре хотіли поговорити про проблему з Полтавськім міським головою Олександром Мамаєм. Але він раптово поїхав у відрядження. Тому зустріч перенесли на 9 вересня. Батьки засумнівалися, що мер насправді у відрядженні і намагалися потрапити до кабінету, щоби пересвідчитися у цьому. Проте у кабінет до мера їх не пустили охоронці.

– Ще вчора інформація про ваш прийом була достовірною. Але сьогодні я сам узнав про відрядження тільки в без п’ятнадцяти хвилин до десятої, – мотивував свою відмову у прийомі до мера Ігор Верига, начальник управління зі звернень громадян Полтавського міськвиконкому.

Ключ від кабінету мер – тільки у мера

Один із батьків, до речі, це був громадський діяч Антон Фалтинський, попросив показати наказ про відрядження, та йому документ не надали. У результаті зав’язалася 10-хвилинна суперечка, у кінці якої журналіст «Кола» попросив зайти у кабінет, щоби побачити відсутність мера. Адже згідно статті 26 закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні» журналіст «має право відвідувати державні органи, органи місцевого самоврядування, а також підприємства, установи і організації та бути прийнятим їх посадовими особами». Охоронці відмовили, посилаючись на те, що ключ від кабінету є тільки у міського голови.

Читайте також з чого все почалося: У Полтаві батьки учнів третьої школи протестують, щоб не звільняли директора

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter