На Полтавщині через авіаційну обробку полів хімікатами отруїлися люди

Скандали
Надія Труш18 липня 2015 о 11:522389 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині через авіаційну обробку полів хімікатами отруїлися люди
Нещасний випадок стався у Пирятинському районі. Місцева влада каже, така ситуація стається щороку.

На Полтавщині через авіаційну обробку полів хімікатами отруїлися людиНа Полтавщині через авіаційну обробку полів хімікатами отруїлися люди. Фото pyriatyn.osp-ua.info

Голова Пирятинської районної ради звинувачує сільського голову Дейманівки, де сталося лихо, у тому, що він не створив відповідну комісію для перевірки обставин випадку.

16 липня голова Пирятинської районної ради Сергій Пазюк побував у Дейманівці. Там внаслідок авіаційної обробки полів хімікатами, що призвела до отруєння людей.

Скільки саме людей постраждало – поки невідомо, частина була госпіталізована у Пирятинську лікарню.

За словами сільського голови Василя Брюховецького, ТОВ «Наташа -Агро Пирятин» одержало дозвіл на проведення зазначеного виду робіт, але при цьому авіаційне підприємство, яке проводило дані роботи, грубо порушило норми дотримання техніки безпеки. Про це йдеться на сайті Пирятинської міськради.

Люди обурені діями підприємства, оскільки у багатьох з них погіршився стан здоров’я, зокрема і в дітей. Зараз триває перевірка.

До теми: У Полтаві термін придатності вакцини проти зміїних укусів закінчився у червні

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter