Соліст полтавського гурту «ДМЦ» прокоментував своє скандальне зізнання на концерті в Росії

Скандали
Юлія Обелець20 жовтня 2014 о 09:4049433 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Соліст полтавського гурту «ДМЦ» прокоментував своє скандальне зізнання на концерті в Росії
Соліст «ДМЦ» в соцмережі пояснив свої слова, сказані на концерті в Москві, щодо готовності витерти ноги об прапор України. Пояснення Андрій Гречаник розмістив на сторінці колективу в соцмережі.

Соліст полтавського гурту «ДМЦ» прокоментував своє скандальне зізнання на концерті в Росії

Музикант запевняє, що просто використав алегорію. Мовляв, у житті ніколи фізично цього б не зробив, бо любить свою Батьківщину.

Нагадаємо, соліст полтавського гурту "ДМЦ" Андрій Гречаник під час виступу в Москві в четвер, 16 жовтня, звернувся до групи глядачів, які підняли прапор України.

– Хлопці, дуже круто побачити прапор рідної країни, але я б вас попросив більше його не піднімати. Тому, що я готовий витерти ноги об будь-який прапор, за який проливається безглуздо кров, - процитували Гречаника на obozrevatel.com.

Така заява виконавця викликала обурення багатьох українців, в тому числі прихильників музичного колективу. Вчинок соліста полтавського гурту жваво обговорювали і критикували в соцмережах.

І лише учора, 19 жовтня, ввечері, Андрій Гречаник написав пояснення на сторінці колективу «Вконтакте»:

– Готовий особисто відповісти кожному, хто, як і я, носить на своєму тілі символіку своєї Батьківщини. Зараз складна ситуація, і група "ДМЦ" усіма силами намагається помирити людей. Дивіться наші інтерв'ю, слухайте наші пісні, а потім робіть висновки. Якщо ви хочете крові, то я вам її не дам. Точно так само як не дав пустити кров хлопцю, який підняв прапор моєї Батьківщини. Шановні колеги журналісти, замість вкидань на вентилятор, зберіть прес-конференцію - я приїду і відповім на всі ваші запитання. Я все ще вірю в людей. Ваш Чайник.

P.S. Я використав алегорію ... так, вийшло грубо, різко, але часу на довгі роздуми в ситуації, що виникла не було. У житті я не став би ніколи фізично ногами ходити по будь-якому прапору, тим більше по прапору Батьківщини, яку я люблю.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter