ФК «Полтава»: поразка після перемоги (відео)

Спорт
Андрій Іванов1 вересня 2015 о 16:371166 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ФК «Полтава»: поразка після перемоги (відео)
Футбольний клуб «Полтава» на виїзді поступився київському «Динамо-2».

dafesgrdh

Після перемоги над охтирським «Нафтовиком» футболістів ФК «Полтава» очікувало не менше складне випробування в поєдинку з лідером Першої ліги – київським «Динамо-2». Пройшло вже багато часу з тих пір, як кияни очолювали турнірну таблицю, але цього року все змішалося в першому дивізіоні і ті, хто був в середині, або в нижній половині таблиці, в цьому сезоні вирвалися в лідери.

Господарі почали зустріч з атаки, в якій Ісраїлов бив з дальньої дистанції, але м'яч після рикошету відлетів на кутовий. Полтавчани відразу ж відповіли на цей випад, і Кравченко хитрим ударом спробував закинути м'яч за комір кіперу киян Бущану, однак страж воріт динамівців з таким ударом впорався. А ось зі стандартним положенням у Бущана виникли проблеми: полтавчани виконали два кутові поспіль, останній з яких успішно замкнув головою Білий - 0:1.

Відкритий рахунок тільки збентежив господарів поля і ті кинулися відіграватися, не гребуючи як атакувати флангами, так і пресингувати своїх візаві на чужій половині поля. Але оборона «Полтави» витримали такий натиск. Більш того, «біло-чорні» ледь не подвоїли свою перевагу: Масалов і Насібулін розіграли м'яч, проте слабкий удар Шастала ні до чого не привів, точніше був заблокований. Насібулін був автором ще однієї перспективної передачі: Владислав пішов у контратаку, віддав передачу на Семенця, який ударив по воротах, але м'яч пройшов поруч зі штангою.

Зрівняти рахунок кияни зуміли ще в середині першого тайму: Зозуля притримав у власному штрафному майданчику Артема Ковбасу, Калита вказав на "точку", а Братков точним ударом встановив паритет у рахунку. Було таке враження, що гол додав сил обом клубам, тому до кінця тайму глядачі спостерігали за видовищним матчем.

У другій половині зустрічі гра більше нагадувала гойдалки. Кожна команда час від часу брала ініціативу на себе. Тайм розпочався під диктовку «городян». Склалося таке враження, що заміни і розмова з тренером у роздягальні посприяли активній грі команди. Зі стандартного положення бив Насібулін, проте м'яч влучив у поперечину; Семенець вирвався назустріч голкіперу, проте його удар був заблокований.

Потім футболісти «Динамо» взялися вирівнювати гру, провівши ряд атак: Ісраїлов з глибини поля прорвався до воріт, але не зміг завдати точного удару. Практично стовідсотковий момент був у Суареса, проте той після подачі Трояновського був неточний. Ближче до 80-ій хвилині «синьо-білі» зробили справжню облогу воріт Кучинського. Трохи пізніше кияни ще кілька разів перевірили на міцність голкіпера "біло-чорних", але Кучинський все витягнув. І все ж Максим опинився безсилим на 81-й хвилині: Ісраїлов відправив м'яч у бік воріт «Полтави», а Трояновський підправив політ «сфери» точно в сітку - 2:1.

І хоча на останніх хвилинах футболісти ФК «Полтава» постаралися відквитати гол, успіхом їх дії не увінчалися, тому 2:1 - поразка в напруженій боротьбі.

Текст, фото та відео - офіційний сайт ФК «Полтава».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter