УЄФА: рішення по Полтаві буде в кінці червня

Спорт
Андрій Іванов15 червня 2015 о 11:09854 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 УЄФА: рішення по Полтаві буде в кінці червня
Питання про можливість проведення «Ворсклою» поєдинків у рамках Ліги Європи на домашній арені піднімалося вже неодноразово.

Представник УЄФА відвідав ПолтавуФото: ФК "Ворскла"

Як відомо, через буремні події на сході нашої держави головний футбольний орган європейського футболу раніше прийняв рішення щодо проведення матчів під егідою організації лише у Києві та Львові. Одразу після здобуття полтавською командою права на участь в єврокубкових баталіях, представники футбольного клубу через перших осіб Федерації футболу України почали звертатися до УЄФА з проханням реально оцінити ситуацію в Полтаві, й прийняти адекватне рішення в цьому питанні. Таку ж процедуру провів і цьогорічний фіналіст Ліги Європи дніпропетровський «Дніпро». З’явилася інформація про те, що УЄФА делегує своїх компетентних представників для перевірки арен та загального стану справ у містах. Сталося це доволі оперативно. Сьогодні по обіді офіцер безпеки УЄФА Ілан Яблковскі з Ізраїлю завітав до головного офісу футбольного клубу «Ворскла». Стримано посміхаючись та задаючи чимало запитань зі своєї роздрукованої анкети, гість робив певні нотатки та багато фотографував на стадіоні та прилеглих територіях на свій телефон. Поки що жодних висновків. Лише дружні рукостискання перед від’їздом до аеропорту міста Харкова та побажання успішного старту в розіграші Ліги Європи УЄФА, повідомляє офіційний сайт "Ворскли". Адже рішення буде прийнято чиновниками УЄФА на основі звіту пана Яблковскі на засіданні виконавчого комітету Європейського футбольного союзу наприкінці червня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter