У Полтаві змагалися новачки-тхеквондисти

Спорт
Андрій Іванов26 листопада 2015 о 17:411057 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві змагалися новачки-тхеквондисти
Відбувся традиційний турнір серед спортсменів-початківців «Новачок».

У Полтавы змагалися новачки-тхеквондистиФото - poltavawtf.blogspot.com

У змаганнях взяли участь близько 80 юних спортсменів, які представляли Полтавську федерацію тхеквондо, ДЮСШ №4 міста Полтава та СК «Майстер».

До участі у змаганнях допускались вихованці першого та другого року навчання, кваліфікація 7 куп (зелений пояс) та молодші, спортсмени які не приймали участі у відкритих турнірах за межами м. Полтава.

Більшість спортсменів виступала на електронних жилетах фірми Dae Do які використовуються на всіх офіційних змаганнях (чемпіонатах України, Європи). Система сама фіксує набрані бали за допомогою сенсорів розташованих в спеціальних носках (печатках на ноги) при точному та сильному попаданні у жилет суперника.

Змагання є одним з етапів формування збірної команди федерації до турніру який відбудеться в нашому місті вже на наступних вихідних 28 листопада.

Переможцями турніру стали: Єгор Срібний, Георгій Соляник, Марк Коне, Дар’я Черкаська, Данило Ходатенко, Максим Грінько, Михайло Лапкун, Андрій Сіваков, Руслан Білан, Олександр Паранько, Антон Скрипник.

Діти 2008 року та молодші спробували свої навики на килимі провівши показові двобої та отримали заслужені нагороди.

Кожен учасник в цей день отримав медаль, диплом та значок з символікою Національного Олімпійського Комітету України.

Дивіться також: «Дніпро» та «Ворсклу» судитиме львів'янин

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter