«Ворскла» перемогла у контрольному матчі «Олександрію»

Спорт
Андрій Іванов5 вересня 2016 о 10:26739 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» перемогла у контрольному матчі «Олександрію»
«Ворскла» - «Олександрія» - 2:1

«Ворскла» перемогла у контрольному матчі «Олександрію»Фото - прес-служби ФК «Ворскла»

Товариська гра. 4 вересня. 2016. 16-00. Полтава. Стадіон «Ворскла».

Голи: Чеснаков, 10, Пилявський, 70 - Шендрік, 75.

Ворскла (1 тайм): Шуст, Пердута, Ребенок, Дитятьєв, Пилявський, Чеснаков, Загорулько, Кравченко, Турсунов, Бартуловіч, Коломоєць.

Ворскла (2 тайм): Ткаченко, Сімінін, Даллку, Пилявський (Остапенко, 75) Сапай, Ткачук, Скляр, Зарічнюк, гравець на перегляді, Турсунов (Одарюк, 68), Загорулько (Мельник, 75).

Початок матчу був неквапливим. Зрештою, з плином часу моменти почали виникати. Нападник Олександрії пробив обвідним ударом, Шуст кінчиками пальців змінив напрямок польоту м'яча, перевівши його у штангу. Ворскла відповіла результативно. Навіс з лівого флангу, м'яч відскочив до Чеснакова і Володимир невідпорно пробив по воротах - 1:0. Другий небезпечний момент виник у полтавців коли Загорулько пробив з гострого кута, воротар гостей відбив м'яча, а Бартуловіч намагався зіграти на добиванні - не вийшло. Власне в залишку тайма ворскляни диктували гру і постійно атакували. Під кінець тайму Олександрія змогла організувати контратаку, але полтавці відбилися.

Перший небезпечний момент у другому таймі створив Турсунов. Санжар сам протягнув м'яч через усе поле і сильно пробив у ближній кут. Воротар впорався з цим ударом. Другий момент - у Загорулько. Нападник здорово обіграв захисника у штрафному і пробив на точність - воротар урятував. Відразу після цього був кутовий, з якого влучним ударом головою відзначився Пилявський - 2:0. Після кутового через п'ять хвилин вдалося відзначитися і гостям. М'яч на рахунку Шендріка - 2:1. Після цього команди обмінялися перспективними атаками та змінити рахунок не вдалося нікому, передає прес-служба ФК «Ворскла».

Читайте також: Юнацька збірна України з воротарем із «Ворскли» в Сербії обіграла Ізраїль

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter