Астрологiчний прогноз на 1 – 7 грудня 2014 року

Теми
Наталія Сіробаб30 листопада 2014 о 08:013201 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Астрологiчний прогноз на 1 – 7 грудня 2014 року

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Запасiться терпiнням. Якщо у вас є стимул, то результати зусиль цього тижня будуть вражаючими. На початку тижня маєте зробити багато рутинної роботи. Але з четверга життя стане цiкавiшим i рiзноманiтнiшим. Смiливо мiняйте те, що вас не влаштовує – особистий iмiдж, стиль стосунків, деталi iнтер’єру.

Сприятливi днi: 1, 2; несприятливi: 7.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

Поспiшайте впоратися зi справами, до яких нiколи не доходили руки. Зараз ви працюєте на своє майбутнє. До четверга ваша активнiсть буде особливо результативною. Із другої половини тижня можуть з’явитися новi iдеї або партнери виступлять з iнiцiативами. Змiни пiдуть на користь, але до деталей нових проектiв поставтеся з особливою увагою.

Сприятливi днi: 6; несприятливi: 2.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

Проявляйте наполегливiсть там, де вiдчуваєте перспективу. Вашi потреби зростають, i витрати можуть виявитися iстотними. Купуйте тiльки необхiднi речi. Вiдразу думайте про те, як поповнити бюджет. Цього тижня у вас є шанс закласти основи нової справи або провести вигiднi переговори. Кращий день для цього – четвер. Вихiднi принесуть вам новi враження, життя почне набирати оберти.

Сприятливi днi: 2, 4; несприятливi: 1.

РАК (22.06 – 22.07)

Хороший час для втiлення задумiв. Намагайтеся менше звертати увагу на ускладнення у стосунках із партнерами – спiльнi завдання об’єднають вас. Налагоджуйте новi зв’язки. Зараз ваш успiх багато в чому визначається партнерськими програмами. До вибраної мети необхiдно рухатися непохитно, не вiдволiкаючись на другоряднi заходи.

Сприятливi днi: 1; несприятливi: 6.

ЛЕВ (23.07 – 23.08)

Незважаючи на те, що буде достатньо форс-мажорних обставин, прагнiть не хапатися за кiлька справ вiдразу. Зараз з’являється можливiсть пiднятися вище кар’єрними сходинками або полiпшити матерiальне становище. Нервове перевантаження знiмайте в спортзалi. В особистому життi назрiває переворот.

Сприятливi днi: 3, 4; несприятливi: 7.

ДIВА (24.08 – 23.09)

Прекрасний час для втiлення ваших планiв. Покваптеся – таких тижнiв не так багато в роцi. Розширюйте спiвпрацю, укладайте угоди. Найбiльш сприятливi днi для такої мети середа i четвер. Починаючи з вихiдних, ви вiдчуєте, що успiх залежить не тiльки вiд працездатностi й терпiння, але й вiд спiлкування з оточуючими. Вам необхiдні розрядка i порцiя нових вражень.

Сприятливi днi: 2; несприятливi: 6.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

Ви знаєте, чого хочете i як цього досягти. Налаштовуйтеся добре попрацювати. Не поспiшайте що-небудь мiняти в партнерських стосунках. Ваш безневинний флiрт i успiх у протилежної статi може виявитися випробуванням для постiйного партнера.

Сприятливi днi: 1, 2; несприятливi: 5.

СКОРПIОН (24.10 – 22.11)

Цього тижня вам належить визначитися з перспективами партнерських стосунків. Договiрнi зобов’язання теж вимагатимуть перегляду. Роздiлити з кимось навантаження зараз може виявитися вдалим рiшенням. Особисте життя обiцяє бути насиченим. Вiдверта розмова з близькою людиною буде бальзамом для душi. Але з важливими рiшеннями почекайте до наступного тижня.

Сприятливi днi: 4; несприятливi: 2.

СТРIЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

До четверга буде багато роботи. Наберiться терпiння, оскiльки зараз ви закладаєте основи того, що принесе дивiденди в майбутньому. Максимум уваги придiлiть фiнансовим питанням. Ви завжди ранiше за iнших бачите мету, i вкотре можете стати iдейним натхненником у своєму колективi. Приємне з корисним вдасться поєднати, запланувавши на кiнець тижня дiловi поїздки.

Сприятливi днi: 1, 6; несприятливi: 7.

КОЗЕРIГ (22.12 – 20.01)

Працюйте, закохуйтеся, починайте новi справи – тиждень обiцяє вам успiх у будь-якому вибраному напрямi. Із четверга буде корисно зацiкавити своїми проектами партнерiв. Зав’язуйте новi знайомства, якщо вiдчуваєте, що це розширить вашi перспективи.

Сприятливi днi: 4; несприятливi: 6.

ВОДОЛIЙ (21.01 – 19.02)

Не зупиняйтеся на серединi шляху до успiху. Поставтеся вiдповiдально до проектів, вiд яких залежить ваше матерiальне становище. Якщо почали в будинку ремонт, то займiться найскладнiшими роботами. В особистому житті на вас чекає чимало переживань, але коли буде потреба, ви справите вигiдне враження. Готуйтеся до нового етапу в своєму життi та завершуйте старi справи.

Сприятливi днi: 3, 17; несприятливi: 5.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Поставте на перше місце фiнансовi iнтереси та розвивайте всi проекти, якi розширять вашi перспективи. Довiртеся власному чуттю i не соромтеся егоїстичних вигод. Незабаром ситуацiя змiниться, а поки вам необхiдно укрiпити свої тили. У четвер порадуйте себе покупками або влаштуйте вечiрку для друзiв. У вихiднi у вас можуть з’явитися невiдкладнi домашнi справи або доведеться допомагати комусь із родичiв.

Сприятливi днi: 1; несприятливi: 2.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter