Заради вищої мети навколо єдиного кандидата Петра Порошенка об’єдналися кілька великих політичних сил

Вибори-2014
17 квітня 2014 о 16:002110 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Заради вищої мети навколо єдиного кандидата Петра Порошенка об’єдналися кілька великих політичних сил
У Полтаві відбулося представлення регіонального штабу кандидата на пост Президента України Петра Порошенка.

Заради вищої мети навколо єдиного кандидата Петра Порошенка об’єдналися кілька великих політичних силАндрій Баранов і Тарас Кутовий (Фото Олега Журавльова)

На початку зустрічі з ініціативи виступаючих усі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблого на Донеччині від рук сепаратистів полтавця Генадія Біліченка, співробітника СБУ. Далі – об’єднана команда штабу Петра Порошенка розповіла про спільну мету та головні тезиси програми кандидата.

– Цінності Майдану, які сьогодні живуть у кожному, говорять, що на першому місці завжди інтереси держави, а не особисті. Тому стався історичний прецедент в історії України – заради держави навколо одного кандидата в Президенти – Петра Порошенка – об’єдналися дві великі політичні сили: партія «УДАР» та партія «Солідарність». Серед ключових питань програми Петра Порошенка – повне оновлення уряду, знищення системи хабарів та корупції , вільне та заможне життя українців, щоб не було спокус міняти свободу на гречку. Також одне з ключових питань – безпека. Військово-промисловий комплекс може стати одним із рушіїв економіки України. Великий потенціал, в тому числі інтелектуальний, повинен бути збережений і використаний на благо держави, – сказав народний депутат Тарас Кутовий, керівник виборчого штабу на Полтавщині, член фракції «УДАР» у Верховній Раді.

– Перший етап революції гідності завершився перемогою над злочинним режимом. Зараз ми маємо другий не менш важливий етап. Країна дійсно потребує якнайшвидше отримати легітимного, всенародно обраного Президента, щоб пришвидшити вихід із кризи, яка межує з катастрофою, – доповнив Андрій Баранов, керівник виборчої кампанії в області, член Президії Ради ГО «Майдан».

Ніка Петровська

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®