Донька Кукоби йтиме на вибори у Полтаві (ВІДЕО)

Вибори-2015
Надія Труш30 вересня 2015 о 15:113223 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Донька Кукоби йтиме на вибори у Полтаві (ВІДЕО)
Анна Кукоба заявила, що збирається брати участь у виборах від партії "Укроп", розраховує на місце у міській або обласній раді.

Донька Кукоби йтиме на вибори у ПолтавіДонька Кукоби йтиме на вибори у Полтаві. Фото Андрія Іванова

Донька Анатолія Кукоби зібрала журналістів на прес-конференцію у готелі "Палаццо", щоб за кавою із печивом поговорити про сімейні справи і політику та похвалитися знайомством із відомими політиками.

Анна Кукоба повідомила подробиці судової справи щодо кандидата на посаду міського голови Лева Жиденка та заявила, що збирається балотуватися до міської та обласної рад.

На зустріч із пресою пані Анна з’явилася у супроводі свого юриста Юрія Романова, відомого як координатора Люстраційного комітету Полтавщини, результатів діяльності якого у області полтавці так і не відчули. Модератором виступила ведуча одного із місцевих телеканалів.

На початку бесіди із журналістами пані Анна розповіла, що сьогодні, 30 вересня, відбулося друге судове засідання у справі Лева Жиденка та очолюваної ним громадської організації "Нова Полтава". Попри те, що прізвище Кукоба зникло із плакатів "Нової Полтави" ще у серпні, Анна Кукоба продовжує вимагати припинити використання імені її покійного батька.

– Ми ще не отримали рішення суду, наш позов буде слухатися далі. На жаль, наступне засідання призначене тільки на початок листопаду, – прокоментувала Кукоба і передала слово своєму захисту.

Юрій Романов, юрист, а за сумісництвом й головний люстратор області пояснив, чому судове засідання перенесли на 2 листопада.

– Сьогодні відбулося перше засідання по суті. Але з певних процедурних причин суд оголосив перерву до 2 листопада. Шкода, що наступне засідання відбудеться уже після завершення виборчої кампанії, або на фінішній прямій другого туру. Це певний негатив, адже в позові йшлося про недопущення використання імені Кукоби саме в період виборів. Сподіваємося на заборону використання імені у подальшому.

Основною причиною перенесення суду на дату після виборів юрист називає вимогу суду уточнити позовні деталі.

– Це уточнення щодо того, що ми вимагаємо заборони в період лише цих виборчих перегонів чи загалом в усіх подальших. Найближчим часом позовні вимоги будуть уточнені, – сказав Романов.

Прізвище Кукоби підтримає на виборах "УКРОП"

– Я балотуюся у міську і обласну раду від політичної партії «УКРОП». Представляю у Полтаві та Полтавській області партію "УКРОП", – заявила Анна Кукоба після того, як її юрист розповів усі подробиці суду, що відбувся сьогодні.

На прес-конференції був присутній Сергій Соловей, голова обласного осередку Полтавської регіональної організації політичної партії «УКРОП». Щоправда, він скромно розташувався на останніх рядах та вийшов уже після закінчення спілкування із журналістами, сфотографуватися разом із донькою колишнього очільника Полтави.

Про те, що Анна Кукоба збирається брати участь у виборах, в політичних кулуарах обговорювали останні кілька місяців. Їй закидали співпрацю із ще одним кандидатом в мери Андрієм Матковським, але вона різко заперечила це. Каже, не пов’язана з ним, хоча давно його знає та добре спілкується.

– Я розумію, що є достатньо впливовою особою у Полтаві. Чудово спілкуюся із Юрієм Бубликом, знаю майже усіх кандидатів, які балотуються зараз у Полтаві. Але ні з Матковським, ні з ким іншим я не пов’язана.

"Коло" під час прес-конференції мало можливість поставити кілька запитань потенційному кандидату в депутати:

– Останні кілька місяців Ви приймаєте досить активну участь у суспільному житті Полтави. Складається враження, ніби у Полтаві з’являєтеся лише перед виборами. Ви живете в Україні?

– Чи маєте Ви кредити?

– Є інформація, ніби Ви не платите за комунальні послуги. Чому?

Що відповіла Анна Кукоба – дивіться у відео:

До теми: Усі матеріали щодо виборів-2015 у Полтаві дивіться за цим посиланням

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter