Вибори на Полтавщині: міліція зафіксувала вже 30 порушень

Вибори-2015
Юлія Обелець25 жовтня 2015 о 13:281223 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вибори на Полтавщині: міліція зафіксувала вже 30 порушень
Станом на 12 годину 25 жовтня правоохоронці зареєстрували вже 30 повідомлень про порушення під час виборів.

Вибори на Полтавщині: міліція зафіксувала вже 30 порушеньНа Полтавщині міліція зафіксувала вже 30 порушень. Фото mvs.gov.ua

Оперативний штаб УМВС України в Полтавській області повідомляє про порушення в день голосування.

Так, у місті Лохвиця надійшло повідомлення, що на одній із дільниць не впускають офіційних спостерігачів на засідання виборчої комісії. Причиною конфлікту стало запізнення спостерігачів.

У Полтаві (Октябрський район) спостерігач заявив про підозрілий автомобіль біля виборчої дільниці та можливий підкуп виборців. Інша заява у цьому ж районі надійшла від голови ДВК. Йдеться, що до невідомого чоловіка біля дільниці підходять громадяни, а потім вже йдуть голосувати.

У Ленінському районі обласного центру невідома особа наклеїла провокаційні листівки на дверях під’їзду.

У цьому ж районі від різних громадян надійшло 3 повідомлення про можливий підкуп виборців.

У Київському районі міста 78-річний пенсіонер отримав 4 бюлетені для голосування. Відмітивши лише один з них, решту поклав до кишені та намагався винести з дільниці. Дії пенсіонера помітили спостерігачі та викликали міліцію. Правоохоронцям чоловік пояснив, що проголосував лише за міського голову, а з рештою бюлетенів не знав, що робити. Поклав до кишені та попрямував до виходу. Міліціонери повернули вилучені бюлетені під розписку голові виборчої комісії.

Відомості зареєстрували в Журналах єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка.

Нагадаємо, що і полтавці повідомляють про масові порушення виборчого процесу 25 жовтня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter