МОЗ: вакцина проти поліомієліту знаходиться в Україні вже в повному обсязі

Здоров'я
Юлія Обелець26 вересня 2015 о 10:581577 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 МОЗ: вакцина проти поліомієліту знаходиться в Україні вже в повному обсязі
У Міністерстві охорони здоров’я запевняють, що вакцини проти поліомієліту вже достатньо

МОЗ: вакцина проти поліомієліту знаходиться в Україні вже в повному обсязіВакцина проти поліомієліту знаходиться в Україні вже в повному обсязі. Фото echoperm.ru

24 вересня на склади ДП «Укрвакцина» Міністерства охорони здоров’я надійшла друга партія живої оральної вакцини проти поліомієліту ОПВ, виробництва Санофі Пастер (Франція) – 2 млн. 200 тис. доз. Вакцина надана Україні в якості гуманітарної допомоги від ЮНІСЕФ. Про це йдеться на Урядовому порталі.

До речі, щодо загрози Полтавщині спалаху поліомієліту розповідав директор Департаменту охорони здоров'я Віктор Лисак

Це залишок від загального обсягу гуманітарної допомоги, що становить, як вже повідомлялося, 1,1 млн. доз інактивованої – ІПВ та 3,7 млн. доз живої – ОПВ вакцини проти поліомієліту. Перша партія зайшла в Україну в травні поточного року. Ця кількість дозволить провести щеплення більше ніж 3 млн. дітей по всій Україні.

Вакцина готова до розвезення по регіонах та буде використана в рамках проведення додаткової турової імунізації дітей проти поліомієліту після відповідного розпорядження КМУ.

До теми – В областях посилять заходи з профілактики поліомієліту

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter