Проблему залізничної лікарні Гребінки Валерій Головко вирішуватиме в столиці

Здоров'я
Юлія Обелець16 вересня 2015 о 13:0013855 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Проблему залізничної лікарні Гребінки Валерій Головко вирішуватиме в столиці
Голова Полтавської ОДА твердить, що питання залізничної лікарні міста Гребінка тримає на особистому контролі.

Проблему залізничної лікарні Гребінки Валерій Головко вирішуватиме в столиціПроблему залізничної лікарні Гребінки Валерій Головко вирішуватиме в столиці

Трудовий колектив Гребінківської залізної лікарні побував на прийомі в голови області. Про це йдеться на сайті Новини Полтавщини.

Як зауважив Валерій Головко, питанням цієї лікарні він займається особисто, знає про проблему. Днями перебуватиме у відрядженні в Києві.

— У мене запланована зустріч з міністром інфраструктури Андрієм Пивоварським, — повідомив Валерій Анатолійович. — Якраз про вузлову лікарню в Гребінці й говоритимемо, зокрема про прискорення процедури її передачі. Адже доки медичний заклад не знаходиться на балансі громади, органи місцевого самоврядування, згідно чинного законодавства, не мають права виділяти кошти на його утримання.

До слова, колектив цього медзакладу звертався в "Коло" ще на початку 2015 року. Адже тоді фінансування видатків закладів охорони здоров’я Міністерства інфраструктури передали до місцевих бюджетів. Проте Гребінківська залізнична лікарня не отримала необхідних коштів для подальшого існування з бюджетів районів, населення яких обслуговує.

А нещодавно в Департаменті охорони здоров'я повідомили про наміри злити Гребінківську залізничну лікарню з районною

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter