Гребінківську залізничну лікарню збираються злити з районною

Здоров'я
Юлія Обелець12 вересня 2015 о 15:041414 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Гребінківську залізничну лікарню збираються злити з районною
Залізнична лікарня міста Гребінка досі не отримала обіцяних коштів для існування медзакладу.

Гребінківську залізничну лікарню збираються злити з районноюГребінківську залізничну лікарню збираються злити з районною. Фото www.grebenka.com

Про це днями виданню «Коло» повідомили працівники лікарні. Вони підготували і відповідне звернення до голови Полтавської ОДА. У трудовому колективі побоюються, що їхню лікарню, яка обслуговує понад 9 тисяч осіб, закриють. Адже ні за що виплачувати заробітні плати персоналу, сплачувати комунальні та інші матеріальні затрати медзакладу.

Тож, користуючись нагодою, під час ефіру програми «Рибний день» на ГромадськомуТБ.Полтава ми запитали Віктора Лисака, директора Департаменту охорони здоров’я щодо долі цієї лікарні. Також поцікавились, чому досі медичний заклад не отримав обіцяні кошти.

– На території цього міста є ще одна лікарня – Гребінківська центральна районна лікарня. Населення міста – менше 20 тисяч. Ми нині стоїмо на тій позиції, що варто злити ці два медичних заклади, – відповів Віктор Петрович. – Я переконаний, що гроші вже були частково отримані, і далі також для цієї лікарні будуть виділені ресурси. Але як бути далі, за які кошти утримувати цю лікарню згодом, чи потрібна вона в такому контексті – питання ще не вирішене. Наша думка, зробити спільну одну лікарню. У світі вже немає відомчих лікарень, але ніхто їх напризволяще не залишає, ми співпрацюємо з ними постійно. Тут ще одна проблема – передача майнових комплексів.

(Відповідь на відео починається з 40 хвилини):

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter