Ви не любите картоплю?
Ви просто втомилися її готувати за звичними рецептами!
Недорогий та простий у виконанні рецепт з блогу fanilla.ru - порада від редакції! Готуйте і діліться враженнями!
Інгредієнти:
Картопля – 1, 5 кг
Розмарин - 2 чайних ложки
Сіль
цедра - 1 чайна ложка.
Оливкова олія
Час приготування - 1 година 10 хв
Спосіб приготування:
Почистіть картоплю та поріжте її брусочками. У ступці розітріть розмарин з сіллю. У мисці гарненько змішайте картоплю з розмаринової сіллю і цедрою. На дно форми для запікання налийте рафінованої оливкової олії, викладіть картоплю, закрийте фольгою і відправте в духовку на 35 хв. Потім зніміть фольгу і дайте страві підрум'яниться ще хвилин 15-20.
Температура запікання - 180 градусів
Деталі:
Якщо у мене закінчується рафінована олія, я роблю суміш із звичайного соняшникової та оливкової екстра верждін в пропорції 2 до 1.
Таку ж картоплю можна зробити з кмином і лимонною цедрою.