Печена картопля з розмарином і апельсиновою цедрою

Їжа
Таня Цирульник15 березня 2014 о 09:0017531 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Печена картопля з розмарином і апельсиновою цедрою
Ароматна варіація на просту тему. Картопля виходить м'якою, ніжною і пахне просто вражаюче.

Печена картопля з розмарином і апельсиновою цедрою


Ви не любите картоплю?

Ви просто втомилися її готувати за звичними рецептами!

Недорогий та простий у виконанні рецепт з блогу fanilla.ru - порада від редакції! Готуйте і діліться враженнями!

Інгредієнти:

Картопля – 1, 5 кг

Розмарин - 2 чайних ложки

Сіль
цедра - 1 чайна ложка.

Оливкова олія
Час приготування - 1 година 10 хв

Спосіб приготування:

Почистіть картоплю та поріжте її брусочками. У ступці розітріть розмарин з сіллю. У мисці гарненько змішайте картоплю з розмаринової сіллю і цедрою. На дно форми для запікання налийте рафінованої оливкової олії, викладіть картоплю, закрийте фольгою і відправте в духовку на 35 хв. Потім зніміть фольгу і дайте страві підрум'яниться ще хвилин 15-20.
Температура запікання - 180 градусів
Деталі:
Якщо у мене закінчується рафінована олія, я роблю суміш із звичайного соняшникової та оливкової екстра верждін в пропорції 2 до 1.
Таку ж картоплю можна зробити з кмином і лимонною цедрою.


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter