
Їжа


Показали візит "Інспектора Фреймут" у Полтаву (відео)
Ольга Фреймут проінспектувала легендарне придорожнє кафе "У Сестер", ультрамодний ресторан "Fish&Fusion", сімейну кондитерську "Білий кролик" та демократичну піцерію "Віва Піцца". 13 листопада 2014 7779 1Вас запрошує перша у місті кав’ярня з органічними напоями
Ольга Матвієнко23 липня 2014205843Детально
Каву по-ірландськи придумали в аеропорту
Про історію виникнення та особливості приготування і вживання кави з ірландським віскі розповів кавовий експерт Сергій Ремінний. 4 липня 2014 4338 3Цінуєш своє здоров’я? Втомився від гучних вечірок та алкоголю? «Твоя кав’ярня» для тебе
1 липня 2014303908Детально
Паб «Хмільний бик» – територія пива
Паб «Хмільний бик» після невеликої перерви відчиняє свої двері для полтавців та гостей міста. Цього разу вже оновленим – з іншим керівництвом, привітним персоналом та доволі цікавою картою меню. 27 червня 2014 5256 на правах реклами ®
Правда про морозиво: купуємо не шкідливу прохолоду
Усе морозиво дарує приємну прохолоду у спеку, але чи все морозиво однаково корисне для здоров’я? 24 червня 2014 5242
Каву по-віденськи придумав український козак
Кава по-віденськи, яка захопила увесь світ м’яким вершковим смаком, придумав український козак Юрій-Франц Кульчицький. 18 червня 2014 5545
Готуємо каву по-турецькому: прості секрети
Відчути справжню ідилію під час приготування кави можна якраз у процесі заварювання кави по-турецькому. 6 червня 2014 3671
Як готують каву латте та латте макіато: про багатошарову насолоду
Є безліч багатошарових напоїв на основі кави, але найбільш популярний у кав’ярнях – латте макіато. 4 червня 2014 10047Переглядаємо 1 - 10 із 16