Остаточні висновки експертів: полтавця Юрія Стеценка не били

Новини
Валентина Зайченко2 лютого 2011 о 13:45802 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Юрій Стеценко (стоп-кадр з відео, на якому він розповідає про побої) Судово-медична експертиза не підтвердила наявність у Юрія Стеценка тілесних ушкоджень, про які він заявляв у ЗМІ, повідомили правоохоронці.

Відповідно до Акту  судово-медичного дослідження №214 від 01.02.2011 року у громадянина Юрія Стеценка заявлені ним  тілесні ушкодження відсутні.

За завідомо неправдиві дані існує кримінальна відповідальність. Тим більше інформація була оприлюднена серйозна. По-перше, про те, що Юрій Стеценко журналіст «5-го каналу». Ця інформація спростована самим телеканалом. По-друге, про викрадення та побиття, це серйозні обвинувачення. Подальшу перевірку проводить прокуратура. По завершенню – буде дана правова оцінка, – говорить Юрій Сулаєв, начальник ВЗГ УМВС України у Полтавській області.

Нагадаємо, Юрій Стеценко звинуватив правоохоронців, що ті його викрали, били протягом трьох годин і вимагали, щоб батько Юрія Стеценка переписав 25% акцій ТОВ «Моторсервіс» на того, кого вкаже міліція.

– Все це відбувалось за вказівкою Ігора Рудя, заступника начальника Полтавського міського управління міліції, – заявив Юрій Стеценко.

Ігор Рудь спростував обвинувачення.

– Я ніколи не бачив Юрія Стеценка, і не знаю його. І до фірми «Моторсервіс» не маю жодного відношення, – сказав Ігор Рудь.

Юрій Стеценко продовжує наполягати на своїй версії і говорить, що на лікарів чинять тиск

– Всі довідки сфальсифіковані. Мені робили УЗІ, яке показало, що у мене гематома нирок. Я лежав під капельницею, мені робили ін’єкції, щоб зменшити гематому. Але вчора мене терміново виписали, зараз я переведений з 2-ї до 5-ї лікарні. А на лікарів, значить, чинять тиск, якщо вони тепер дають довідки, які підтверджують, що нібито побоїв не було, – говорить Юрій Стеценко.

Під час розголосу у пресі справи Стеценка з’явилося багато людей, які не співчувають йому, а навпаки. Юрія Стеценка назвали полтавським Остапом Бендером і звинувачують на полтавських форумах у тому, що він «кинув» на гроші багато людей. Цьому присвячені цілі теми, в яких активно ведуть обговорення усі, хто вважають себе постраждалими від дій Юрія Стеценка. На що сам Юрій відповів, що це наклеп.

– Є одна людина, яка на форумі спеціально наговорює на мене. Бо насправді він сам мені винен гроші. А зараз виїхав у США  і звідти пише на полтавський форум різні нісенітниці, – відповів Юрій Стеценко.

Нагадаємо, Юрій Стеценко засуджений за шахрайство на 4 роки позбавлення волі з відстрочкою на два роки. За законом:

В разі, якщо людина в період випробувального терміну скоює ще один злочин, суд автоматично відміняє випробувальний термін і покарання вступає в дію. До існуючого строку додається новий, за повторний злочин.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter