У Полтаві пройти Школу успішного працівника вирішило 50 молодих осіб

Новини
14 квітня 2011 о 16:591073 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві пройти Школу успішного працівника вирішило 50 молодих осіб
Юні особи набуватимуть навички для своєї професійної реалізації.
Навчання в цій школі проходитиме у два етапи. Відкриття першого уже розпочалося сьогодні, 14квітня, у стінах техуніверситету Полтави. Семінари-тренінги триватимуть 5-ть днів.

Відкриття "Школи успішного працівника"Відкриття "Школи успішного працівника"



Школа успішного працівника запланована у два етапи:сьогодні розпочнеться перший, а наступний плануємо провести осінню, - розповів Анатолій Безпалюк, директор Обласного молодіжного центру праці. - Зареєструвалося в школі 50 чоловік. Це люди і з центру зайнятості Полтави, і ті, що зареєстровані у Обласному молодіжному центрі праці. І звичайно випускники вишів Полтави. Головна мета – підготувати молодь, до тих ринкових умов, які сьогодні в нас є.

На початку відкриття школи реєстрували учасниківНа початку відкриття школи реєстрували учасників

На семінарських заняттях перед учасниками школи виступатимуть фермери, економісти, працівники заводів, а також педагоги.

Серед учнів «Школи успішного працівника» є бажаючі відкрити власну справу.

Одні із учасників "Школи успішного працівника"Одні із учасників "Школи успішного працівника"





- Ми вирішили прийти в цю школу для того, щоб спробувати себе і почути щось корисне і цікаве, - розповіли студентки Полтавського інституту економіки та права, одні із учасниць школи. - Хочемо навчитися реалізувати свій власний бізнес. Думаємо, що наша майбутня справа буде пов’язана зі соціальною роботою, оскільки ми навчаємося на соціальних працівників.

Нагадуємо, «Школа успішного працівника» проходить у рамках проекту «Молодь Полтавщини стає до праці».