Місто відмовилось від «Полтаватеплоенерго»

Новини
29 квітня 2011 о 13:001097 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
На вчорашній сессії міської ради було прийнято рішення приєднати міське комунальне підприємство «Полтаватеплоенерго» до «спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області».


Заступник міського голови Валентин Герасименко у своїй доповіді розповів, що підприємство має заборгованість за газ в один мільйон 600 тисяч гривень.

– У підприємства 23 котельні (вісім на даху та дев’ять дворових та прибудинкових), а також шість теплогенераторних, – розповів Валентин Герасименко. – Має 1964 абоненти у 30 житлових будинках. У «Полтаватеплоенерго» працюють 25 робітників, фонд оплати праці — 110 тисяч гривень. Заборгованість за надані послуги складає 656 тисяч.

Олександр Козуб, депутат міської ради від «Батьківщини» порадив добре подумати, перед тим, як приймати рішення. Адже, це підприємтсво обслуговує полтавців тому і має залишатися на економічному балансі міста.

Але рішення з цього приводу все ж було прийняте. Оскільки через борги «Полтаватеплоенерго» за газ, багато споживачів його послуг залишались без тепла та гарячої води.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter