Мер Полтави змінив свою позицію щодо нових тарифів

Новини
Таня Цирульник19 січня 2012 о 17:311275 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Полтави змінив свою позицію щодо нових тарифів
19 січня міська рада Полтави скасувала своє попереднє рішення про підвищення тарифів на утримання будинків.


Олександр Мамай 16 січня зачитує журналістам, які тарифи на компослуги у інших містах України. Фото Тетяни Цирульник.Олександр Мамай 16 січня зачитує журналістам, які тарифи на компослуги у інших містах України. Фото Тетяни Цирульник.

Нові розцінки квартплати зацікавили Антимонопольний комітет та обласну владу, викликали обурення Громадської ради.

Тож з 1 січня цього року продовжують діяти старі розцінки.

Олександр Мамай прокоментував ситуацію на офіційному сайті міської ради:

– Я почув думку полтавців і, повернувшись з відпустки, протягом двох останніх днів уважно вивчив розрахунки, згідно з якими прийнято рішення міськвиконкому про підвищення тарифів. Питання вимагало більш ретельного вивчення і особливо відповідального ставлення. Ми повертаємося до старих розцінок. Я не дозволю, щоб із полтавців стягували кошти без обґрунтування. У Полтаві діятимуть справедливі тарифи, які не повинні позначатися на людських гаманцях. Це моя чітка й недвозначна позиція, – ідеться у повідомленні мера.

Нагадаємо, що 16 січня на прес-конференції міський голова запевняв, що прийняті 28 грудня 2011 року тарифи мають економічне обґрунтування. А, якраз після заяви Прем’єра Азарова про безпідставне підвищення тарифів в регіонах, мер змінив рішення.

Слухайте уривок його відповіді на питання журналістів про економічне обгрунтування тарифів.

[audio:mamay.mp3]

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter