У Полтаві крадуть каналізаційні кришки та електродроти

Ситуація
Надія Труш22 лютого 2012 о 10:50825 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві крадуть каналізаційні кришки та електродроти
У Полтаві крадіжки металобрухту стаються нечасто. А от у сільських місцевостях, навпаки, такі випадки почастішали. 



фото vkurse.uaфото vkurse.ua

– У Полтаві крадіжки металевих речей стаються частіше на цвинтарах, ще  викрадають кришки із каналізаційних люків, – каже Юрій Сулаєв, керівник прес-служби УМВС в Полтавській області. – А от, наприклад, у Полтавському районі подібні крадіжки стаються дуже часто, мало не щодня. Викрадають речі із господарчих будівель, гаражів тощо.


У Полтаві «популярністю», за словами правоохоронців, користуються каналізаційні люки. Наприклад, на початку цього року у місті затримали чоловіка, який викрадав кришки з каналізаційних люків. Вкрадене збував у місцевих пунктах прийому металобрухту.  Інший же полтавець викрав батарею опалення в одному з дитячих садочків.

Тому полтавські правоохоронці продовжуть шукати крадіїв металевих речей, електродротів. Для цього у місті діють спеціальні мобільні групи працівників міліції, які працюють навіть вночі. Оперативно-розшукові заходи по виявленню зловмисників у місті проводяться у зв’язку з тим, що через морози можуть почастішати випадки крадіжок, а також виникати аварійні ситуації.

Також читайте:







Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter